A Top Residence lakópark bemutatása -napelem-megújuló energiaforrások beépítése-akadálymentesített ház

Minden lakás elkelt! Csupán 2 db. emeleti és 1  db. földszinti kertkapcsolatos ingatlan maradt  még szabadon!

2021 év első felében  a  lakópark átadásra került, melyben 32 db. kulcsrakész lakás + 1 db. iroda kapott helyett.   A liftes modern A+ minőségű  lakóparkban különböző méretű és fekvésű lakások készültek el. A szép üvegpanorámás zárt, fűtött  körfolyosó miatt, valamint a fürdőszobai és konyhai ablakok kialakítása végett minden lakásunk élvezi a napfényt.

A lakások amerikai konyhás kivitelűek, vagyis a nappali és konyhai rész egy légtérben kapott helyet. Elosztás szerint 1+1 szobás, 1+2 szobás, 1+3 szobás + kamra , teraszos vagy terasz nélküli otthonokat adunk át, melyekben minden szoba teljes értékű, vagyis nincsenek 12 m2-nél kisebb félszobás megoldások. 

A normál belmagasságú (2,70 m) lakásaink 37 m2 és 90 m2 közötti alapterületűek, ehhez jön  a terasz és a kert ahol ez megtalálható.  

Lakásaink  kialakítása szerint:

  • Földszint: 10 db + 1  db. lakás készül,ebből 2 db. lakásnak nincsen terasza így ezek a lakások  nagyobb belső éltettérrel rendelkeznek, így az áruk is kedvezőbb. 8 db. lakáshoz tartozik terasz és intim kert melyet kötelező megvásárolni a lakásokhoz.
  • Földszint bemutató iroda és lakás:   (+1 db. lakás) szintén földszinti teraszos kertkapcsolatos lakás, mely jelenleg  értékesítési irodának lett kialakítva, azzal a célból, hogy a kedves ügyfeleket itt tudjuk az építkezés területén kulturáltan fogadni, valamint lehetőségünk van bemutatni a kiállított beépített bútorokat, melyek  – bár nem része a lakásoknak- megrendelésében szívesen segítünk.
  • 1. emelet: 11 db.lakás található, ebből a 2 szélső lakásnak nincsen terasza
  • 2. emelet: 8 db. lakás található, ebből 1 db. lakásnak nincsen terasza
  • 3. emelet: 3 db. örökpanorámás penthouses lakás található, 1-1 nagy terasszal

A lakásokat kulcsrakész állapotban adtuk át. A 3. emeleti penthouses lakások konyhabútort,lámpákat, teljes fürdőszobai berendezést kaptak.

A kivitelezésnél első osztályú, az előírásoknak és szabványoknak megfelelő anyagokat használunk, melyre kivitelezőink hároméves garanciát vállalnak – ezzel is biztosítva a tőlünk már megszokott magasabb minőséget.

Különböző méretű parkolóhelyek a mélygarázsban és egyedi méretű zárt tárolók, korlátozott felszíni külső beállóhelyeket lehet választani a lakások mellé, különböző díjszabással a mínusz első szinten. Ezeket kötelező a lakások mellé megvásárolni. 

 A lépcsőház mellett ingyenes kerékpártárolók is igénybe vehető.

A már működő társasház közös képviselővel és FM céggel rendelkezik.